Blogg

  Micke, din pedofil och sadist. Nu görs det nog sperma i de här pungkulorna. Jag kommer aldrig att glömma vår första kväll tillsammans för tre år sedan, när jag skulle få smisk men fick en del annat också. Jag särade Cajsas ben, tog i hennes höfter och signalerade att hon skulle lyfta på rumpan. Cajsa var plaskvåt av min saliv och hennes fittsås och stönade tacksamt. Jag var tvungen att kolla på en annan escortsajt vad bbbj betydde. Mera, jag sprutar snart!

  Svenska porrtjejer nätdejting bästa

  Vilket jag utnyttjade till att stoppa in tungspetsen så långt det gick i Cajsas stjärthål, samma behandling hennes mamma njöt ohejdat. Ur den hade hon nu packat upp en tygpåse som låg framför mig på bordet. Sperman rann ur Cajsas fitta och bildade en decimeterstor blöt fläck på lakanet. Jag kysste hennes stora bröst och klappade henne på fittbullen. Eller kanske runt anus? Hon daskade mig på rumpan. Den glider in hur lätt som helst och det är obeskrivligt skönt.

  Sedan manövrerade Cajsa mig till precis den position jag vill ha henne i när jag tar henne bakifrån. Smisk var frestande men istället vi lade oss i en härlig sextionia. Hon masserade bröstvårtorna på samma sätt som jag gosade med hennes clitoris. Nu, Micke, kommer ditt verkliga straff. Hon tar av och torkar den och kladdet på mig sperma på magen, glidmedel och saliv runt anus. Micke, det är då skönt att känna din tunga upp i båda mina hål. Cajsa ställer sig så jag ser henne bra. I stället tar Cajsa glidmedelstuben och tar en rejäl klick på höger långfingerupp.  Thaimassage köbenhavn mays thai

  Utan minsta protester lät hon mig krama henne med händerna innanför den uppknäppta kappan, och hon ålade sig trånsjukt när mina händer började återupptäcka kroppen på denna mycket sexiga, numera nitton år gamla flicka. Nummer två: jag hittade din annons på Internet av en tillfällighet. Jag svarade: I like anal sex, licking your pussy and ass and you suck my cock without condom, OK? Öppna ögonen, packa upp! Jag lägger mig på rygg, lägger rumpan på kudden, särar benen och böjer dem bakåt så mycket jag kan. Cajsa, luta dig fram, svanka med ryggen och puta med rumpan. Och nollställs varje månad.